Täytynee sanoa, että huhhuh. Lähdin metsästämään Studio Julmahuvin dvd:tä mutta epäonnekseni en sitä löytänyt. Katselin myös, että olisiko Isänmaan toivoja tai jotain muuta hyvää ja napakkaa huumorisarjaa. Repesin totaalisesti kun huomasin tutun näköiset viikset hyllyssä olleessa dvd:n kannessa -> REMONTTI-REISKAN RESEPTIT DVD! Mitä vittua oikeasti? Jälkeenpäin kun ajattelee niin en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Heräsipä ajatus, että voi niitä naisia/avovaimoja, jotka ovat suunnitelleet miehensä kanssa yhteistä keittö/wc remonttia 10v. Odotus on viimeinkin siis palkittu. Ei muuta kuin Reiskan Dvd matkaan ja herättämään se tee-se-itse-mies itsestään henkiin. Voi sitä naisparkaa, joka joutuu noita viiksiä 232min tuijottamaan. Sitten kun dvd on syynätty huolellisesti läpi ja mies päättänyt, että vitut tässä mitään remonttimiestä tarvitse kyllä mä itekkin osaan semmoset vesieristeet vääntää, ohan tossa reiskan resepteissä se neuvottu. Todellisuudessa mies ei ole muuta rakentamiseen liittyvää tehnyt elämässään kuin ripustanut suihkuverhon suihkutankoon ja lyönyt yhden taulukoukun seinään ja senkin vinoon.

Voin kuvitella minkälaisia kiksejä jotkut vitun tee-se-itse-urpot tuosta saa. Käyvät varmaan ostamassa Reiskalle tyypillisen asukokonaisuuden, skottiruutupaita ja jotkut  "kivat" farkut ennen kuin edes mietitään, että tarvitaanko nauloja vasarasta puhumattakaan. Saattaapa jäädä naamakin ajelematta siitä huulen yläpuolelta seuraavana päivänä. Nyt on pakko lopettaa , muuten rupeaa ihan oikeesti ottamaan päähän.

Kahvia ja raparperi piirakkaa.