Jaahas. Ompas edellisestä entrystä aekoo.

Tuntuu vähän siltä, että elämäni pyörii mummojen ympärillä. Jälleen kerran nämä pikku kamelinkyyrät aiheuttivat minulle käsittämätöntä ihmettelyn aihetta. Yllättäen tapahtumapaikkana on kaupan kassajono. Tylsä tämä minun elämä, mutta ei auta nyt valittaa siitä.

Olin siis kaupassa wc-paapperi ostoksilla. Jouduin todella vaikean päätöksen eteen elämässäni kun lähestyin kassoja. Toinen jonoista oli todella pitkä ja toisessa oli 2 mummoa, joilla oli yhteinen ostoskärri. Katsoin kärriä ja totesin, että eipä siinä hirveesti näyttäs tavaraa olevan, joten päätin mennä jonoon jossa oli siis mummoja. (nolottaa oikeesti hypistellä jotain Glorian lehtee siinä taka-alalla ja tiirailla, että kummassa jonossa ei menis hermo) Liityin mummojen jonoon ja olin 100% varma siitä, että mitään kummallista ei tulisi tapahtumaan. Olin niin väärässä. 

Nämä perkeleen mummot laittoivat ostoksensa 5 osaan. Eli käytännössä se tarkoittaa sitä, että laitetaan 4 eri tuotetta hihnalle ja sitten otetaan se seuraava asiakas pötkylä ja laitetaan taas seuraavat 4 tuotetta siihen. Sama rumba jatkui ihan vitun pitkään. Sitten ne maksoi niitä tuotteita vuorotellen. Kaiken huippu oli se että ne ostokset meni samalle puolelle missä niitä pakataan siis kassiin. Sitä oikein vaadittiin. Voi vittu sitä nipsutin kukkaroiden ääntä. Mieleeni heräsi kysymys, että minkä vitun takia ne ostokset piti maksaa vuorotellen ja tommosissa muutaman tuotteen erissä, vaikka ne meni sinne samalla puolelle missä niitä mätetään sitten kassiin. Toisen mummon tulitikkuaskin kokoisessa kukkarossa oli varmaan 800€ käteistä, mutta silti piti työntää niitä vitun kolikoita. Plussakortit suoraansanottuna vinkuivat.
Kumma kyllä ei kerennyt alkaa edes vituttamaan se niiden touhu. Olin niin ihmeissäni ja kiinnostunut, että kaupassa asioiminen voi olla joillekkin ihan uskomattoman vaikeaa.

Harrastimme sen kassatyypin kanssa telepatiaa, katsomalla toisiimme ja toteamalla, että mitä vittua tässä nyt oikein tapahtuu. Hymyiltiin siis toisillemme. Harmi vaan että kassatäti olikin mies.

Kohta pitäs lähtee kauppaan ostamaan kaappiin ruokoo. Saas nähdä mimmosta idioottia siellä nyt on liikkeellä.