Terve.

Joo tosiaan homma jäi viime entryssä vähän kesken. Jatkamme siis.

Parfyymit, nuo ihanat ja hekumaalliset tuoksuttimet. Mikä vittu siinä on, että pitää joka saatanan julkkiksen nimi laittaa siihen tuoksuun. En minä halua haista David Beckhamille tai jollekkin muulle urpolle. Olen kerran ostanut naiselleni hajuvettä. Koska olenhan minä tunteiden apostoli ja parisuhteiden maisteri. Päätin kyllä, että jos jotain kivaa pitää naiselle ostaa niin kukkapuska riittäköön tai, joku kiva pikku krääsä esine. Niistähän ne tykkää. *hymiö* Naisten parfyymeissa on vielä enemmän noita julkkistuoksuja ku miesten puolelle. Löytyy Celine Dionia, J.Lo:ta, Beyoncee, Paris Hiltoneita. Voi vittu.
Luulis perkele, että noillakin on hilloa sen verran ettei tarvitse noin alas vajota.

Lanseeraisivat Tiger Woodsin nimellä varustetun Hole In One tuoksun. Sehän olisi myyntihitti. Kaikki urpot jätkät ostaisivat sitä siinä toivossa, että tätä kun vähän suhauttaa niin piparin saanti on varmaa. Pakko se vaan on käyttää Axea saatana.

Asiakaspalvelijat. Näitä on hyviä ja näitä on huonoja. Vaateliikkeissä yleensä pahempia. Minua ei haittaa jos kohteliaasti kysytään, että tarviitko apua tai, että voinko auttaa. Jos vastaat kohteliaasti, että kiitos mutta ihan tässä vain katselen niin eikö tämä perkele jää siihen silti heittämään jotain, että joo tää pinkki on niinkun tosi IN nykyään. Siinä vaiheessa täytyy murahtaa, että vittu mie oon vaan kattelemassa ja, että en tartte apuanne KIITOS! Sitten lähdetään nokka pystyssä itkua tuhertaen melkein pois siitä. Ja jos satut jonkun kivan rätin sieltä kaupasta löytämään niin sitten tämä sinua palvellut neitokainen pitää kassalla hirveetä mykkäkoulua ja velottaa melkein ylihintaa. Sitten on tietysti nämä paikat missä et sitä palvelua saa vaikka olisit ostamassa koko puljua tyhjäksi.

Joulu on jo ovella. Vittu nyt on vielä lokakuu ja eikö noita joulumainoksia ala jo satamaan postilaatikosta. Tiimarin värikin vaihtuu ihanan punakkaiseen kuosiin. Tuntuu, että joka vuosi aikasemmin ja aikasemmin aloitetaan joulu hypetys. Kaikki tuotteet on punaisia. Kaupungilla alkaa hirveet ruuhkat. Ihmiset ryntäilee kassiensa kanssa kun kiimaiset gorillat kun niitä vitun lahjoja on vaan pakko ostaa. Leipominen alotetaan jo ennen joulukuuta ja leivotaan niin vitusti, että niitä pullia syödään vielä ens kesänä. Dingolta tulee taas uusi kokoelma jouluksi ja myös muut artististit coveroivat ja tulkitsevat joululauluja. Joulun jälkeen jalkakäytävät täyttyy sauvakäveliöistä. Voi kamala kun sitä kinkkua nyt piti mennä syömään ihan liikaa. Sitten on alennusmyynnit. Pakko kaivautua maan alle. Joulupukki nauraa varmaan makoisasti matkalla pankkiin.