Joopa joo ja heipä hei.

Alkaa kohta olla se aika vuodesta, jolloin tämä jouluhössötys on pahimmillaan.
Joulukadut alkaa olla auki ja mainospostin määrä saa aivan uuden mittakaavan! Tulet töistä kotiin niin saat tetsata tuon mainospostiröykkiön yli. Ihan hirveetä paskaa. Taas samat keskusvaraston tyhjennykset ja hintasirkukset, jotka ovat voimassa vain tämän päivän. Kas kummaa nämä hömpötykset ovat vallanneet televisionkin.

Voisinkin kirjoittaa joulupukille. Haluan ehdottomasti sen Braunin Oral-B:n, joka ilmoittaa koska pitää vaihtaa puolta kun harjaat hampaasi ja siitä, että painatko liian kovaa. Tuossa mainoksessa suorastaan vittuillaan ihmisille. Tunkekaa ne insinöörien suunnittelemat harjaspäät sanonko minne? Mitenköhän pitkälle ne vie tuota hampaiden harjaamisen vaikeutta. Kohta on markkinoilla semmonen vehje mihin voi hommata sim-kortin, joka lähettää muistutusviestin siitä, jos ne hampaat jää vaikka aamulla pesemättä. "Hei, se on Oral-B täältä sun kylppäristä terve. Et muistanut pestä aamulla hampaitasi. Muistathan illalla?" Näihin sitten pystyisi laittamaan semmosen murre-moodin päälle. Eli sama viesti tulisi savon, stadin, tampereen, turun yms yms murteella. Tajuaa ainakin ihmiset sitten varmasti.

Huomasin tuossa parvekkeella tupakoidessani, että ihmiset ovat alkaneet laittaa jouluvaloja ikkunoihin. Tuosta asiasta melkeinpä kilvoitellaan. Kenellä on rumimmat jouluvaloledihässäkät ikkunassa niin se on kerrostalolähiön keisari. Mietin, että jos voittaisin lotossa niin hommaisin parvekkeelleni poroja ja oikea joulupukin huutamaan tasatunnein "HO HO HO". Siinä välissä kun pukki juo glögiä (lue: kossua) voisi stereoista soida vaikka, joku jouluisa levy. Siis jonkun Suomalaisen artistin tulkitsemaa paskaa. Näitäkin levyjä tulee niin vitusti jouluna, että vituttaa. Lisäksi hommaisin saatanan kirkkaat valospotit ja suuntaisin ne toisten ihmisten asuntoihin, että minut varmasti huomattaisiin.  Veikkaisin, että minun Nopsasta puhkottas hyvin äkkiä kumit.

Antoisaa Joulun odotusta!