Hyvää iltaa.

Ajattelin perehtyä tänään elektroniikan ihmeelliseen maailmaan.
Ilmassa on ilmastonmuutosta ja pitäs olla ekolooginen muutenkin.
Syy miksi puhun elektroniikasta on se, että meillä hajos imuri ja keittiöstä palo 2 lamppua vaikka siinä pakkauksessa luki, että vitti nää kestää kuule isältä pojalle ja on todella energiaa säästäviä. Hintakin on sen mukanen.
Ei nimittäin hirveesti naurata kun poltin maksaa 8€ tsipale ja siinä kehutaan että tää kestää 2v. Kesti noin 3kk ne lamput. Onko vika Ikean kattolampussa vai minussa? Vai onko minua kustu silmään?  Veikkaan tota viimeistä vaihtoehtoa.

Mikähän ihme siinä on, että sillon kun joku elektrooninen laite hajoaa niin sitten hajoo kaikki. Eka imuri ja sit lamput. Mie oon ihan peloissani. Hyvä, että oon uskaltanu avata telkkarin. Salkkarit olen tottakai kattonu, niitähän ei parane missata tai häviää se viimenenkin sisältö elämästä. Ruokaa ei oo pystyny tekemään ku pelottaa, että hella menee paskaksi. Eli mikro-ruoka on ollu kova sana viimepäivinä. Hirvittää kirjottaa tätäkin.

Pitäisi ostaa siis imuri. Toisaalta ei tartteis siivota, jos ei ostas. Kyllä elämä on täynnä hankalia päätöksiä. Kauhee ressi ja burnoutti yhestä imurista.

Olin tänään lomani jälkeen ekaa päivää töissä. Ihan hirveä kokemus. Miusta pitäs jokaisessa työpaikassa olla sellainen käytäntö, että kun palataan töihin rankalta lomalta kera suurempien silmäpussien kun Jari Porttilalla täytyisi ehdottmasti saada katsoa vaan kun muut tekee töitä. Tämä ois semmonen pehmeähkö lasku. Sitten sais lähtee kotia kun siltä tuntuu ja valmistautumaan henkisesti huomista varten, että työteosta tulis jotakin. Tämä teille kaikille syväjohtamisen sulttaaneille, jos satutte lukemaan. Tuskin luette.

Nyt koneesta kuuluu outoo raksutusta. Hajoo varmaan tämäkin paska.

Kassellaan syssymällä, jos miulla ois vaikka jotain sanottavaa.