Heipparallatilaalaa vaan kaikille.

Ajattelin, että kun en keksi muutakaan järkevää kirjoitettavaa niin valoitan  hieman sieluni aurinkoista maisemaa kertomalla asioita, jotka minua vituttaa.
Arki, tuo niin helvetin kulunut sana. Voi olla joskus uskomattoman vaikeaa kun ympärillä tapahtuu mitä eriskummallisia asioita.

Jos tästä nyt tekisi tämmöisen "vitutuskimaran" niin ykköseksi kiilaisivat ehdottomasti mummot ja kauppojen kassajonot. Tämä on ihan saatanan tappava yhdistelmä saada päivä ihan riekaleiksi. En jaksa avautua näistä enää, koska blogini on pullollaan jo noita kauppareissuja.

Olisi kiva harrastaa jotain liikuntaa, tai oikeastaan jotain joukkuelajia. Ei vaan pysty, liian hapokasta. Miksikö? No siksi, että homma on ihan liian totista. Olen pelannut nuorena jalkapalloa noin 4-vuotta. Joroisten Jyskeessä. Nuo neljä vuotta ovat polttaneet minuun lähtemättömät arvet joukkuelajeja kohtaan. Voin kertoa, että yhdelläkään meistä ei kasvanut munakarvoja ja homma oli todella totista. Valmentajat karjuu ja joukkuetoverin Sepon (nimi muutettu) iskä vittuilee muille, että pankaa meidän Seppo sinne kentälle niin homma hoituu. Seppo menee kentälle ja hävitään 14-0. Homma toimii. Tästä kaikesta on seurannut se, että ei pysty edes punttisalilla käymään, etteikö se kyrpä siihen otsaan ennemmin tai myöhemmin muodostuisi.

Punttisalit on ihan saatanasta. Kausikortit ylihintaisia siihen paskaan nähden mitä siellä saa kestää. Ensinnäkin siellä on niitä sanotaan 30-45vuotiaita äitejä, jotka yleensä polkeevat kuntopyörällä tai soutaavat soutulaitteella. Eli todellisuudessa Tiina ja Leena polkee/soutaa sen 4-5km ja muu aika meneekin siihen ompeluseuran pyörittämiseen. Haukutaan avioimiehet lyttyyn ja manataan siinä samassa kaikki miehet alimpaan helvettiin. "Voi, että kun se meidän Jari ei jaksa innostua mistään yhteisestä liikuntajutusta. Sen lenkki on töitten jälkeen jääkaapin kautta sohvalle ja siinä se sitten motkottaa koko illan" Jari on varmaan duunari, eli tekee vitun raskaita hommia ja pitkää päivää. Ei minuakaan kiinnostas lähtee akan kanssa jonnekkin vitun salille parantamaan parisuhteen kiemuroita. Niin ja sitten Tiinat ja Leenat ihmettelee , että miksi ne jenkkakahvat ei kulu vaikka käyn 2x viikkoon salilla. Ei se rasva pala paskaa puhumalla perkele.

Sitten on nämä testomänit. Ohan ne saatanan isoja kavereita, mutta miks vittu pitää olla niin häijyn näkönen ja kävellä sen salin poikki sinne cd-soittimen luokse ja laittaa aina sitä vitun AC/DC:tä soimaan. Yleisen pullistelu biisi kyseiseltä bändiltä on TNT. Sitten jos satut lähtemään samaan aikaan salilta pois tämän testomänin kanssa. Huomaat kuinka se urpo yrittää ahtautua bemariinsa ja mikäs vittu sieltä pamahtaakaan soimaan. Eurohumppaa. Captain Jackki suorastaan raikaa punttiksen parkkiksella. Todella pelottavaa etten sanoisi. Kivan pikku lisän tähän paskaan tuo ne "käytsä täällä usein" tyypit. Satut olemaan salilla 2x saman tyypin kanssa niin sitten pitäs olla parasta kaveria saatana. "Mitä juomaa sulla tossa pullossa on" "Ihanpa vettä tässä on" Sitten katsotaan sillä katseella, että miksi edes olet täällä, jos sieltä juomapullosta ei löydy sitä vitun kallista "jos alat käymään salilla sun on ihan pakko juoda tämmöstä" juomaa. Yleensä sellaiset tyypit leppyy 3min hiljaisuuden jälkeen ja sitten pitäisi melkein vaihtaa puhelinnumeroita ja lähtee reenin jälkeen juoman jotain vitun Lattea ja puhumaan raudasta. Hyi saatana.

Teinit. Nepä ne vasta vituttaakin ja ketä ei vituttaisi? Ei voi käydä missään pikaruokapaikassa enää nykyään. Pakko otta se perseen näkönen hampurilainen kassiin vielä pyörimään, että varmasti on jokapaikka majoneesissa kun yrität sitten kotosalla syödä. Talvipakkasilla nuo pikaruokapaikat ovat pahinta aikaa käydä syömässä. Teineilläkin kun valitettavasti on kylmä. Ei ihme kun ne tytöt kulkee niissä minihameissa vaikka ois 33 astetta pakkasta. Kikattava teinilauma on ihan hirveää. "Vähänx mä olin niiQ nolo ku se meijä luoka atte oli siellä bileis niiQ d44. se atte muute kirjotetaan niiQ kolmella teellä, eli niiQ attte" Sitten kaikki nauraa. Miksi ne nauraa? Minä en ainakaan saanut kiinni siitä punaisesta langasta siitä jutusta, mutta silti pitää nauraa ihan perkeleen kovaan ääneen. Sitten niillä rallattaa puhelimet kokoajan. Soittarit on ihan hirveetä paskaa ja tottakai ne on ihan vitun täysil NIIQ, että kaikki ympärillä olevat ihmiset varmasti kuulevat sen.

Tää jää nyt vähän kesken, koska kello repii sen verran, että Big Brother alkaa näillä näppäimillä. Kirjoittelen tästä jatko-osan. Minulla on vielä sanottavaa parfyymeistä ja ylipirteistä asiakaspalvelioista.

Näkemisiin ja kuulemisiin.