Ai vittukun vituttaa!

MTV3 saa haistaa paskan. Iltalehti myös.

Tykkään formuloista. Ois kiva seurata niitä, mutta kun ei. "sinulla pitää olla maksu-tv, että näkyy formulat" maksa kuussa ihan perkeleesti, että saat kattoo formuloita. Tai vaihtoehtoisesti maksaa 5€ per GP, että voit kattoo sen netistä paskalla kuvanlaadulla ja paskalla Gardemaister toimistotuolilla kököttäen. Sotkakin saa haistaa vitun.

Ne koostelähetykset on ihan perseestä. Jos katsot kilpailusta sen koostelähetyksen niin siinä ei näytetä ku lähtö, varikkokäynnit ja viimeset 3 kierrosta ennenkun tullaan maaliin. Formulahekuma ahdettu 60minuuttiin.
Pystyn helposti katsomaan ne koostelähetyksetkin, vaikka eihän niistä saa läheskään niin paljon irti kuin suorasta lähetyksestä.

Asia mikä minua siis vituttaa on seuraavanlainen. Silloin kun on formula viikonloppu niin pitäs oikeesti kaivautua maan alle, että pystyt nauttimaan edes niistä vitun koostelähetyksistä. Tulin hetki sitten koneelle ihan vaan sen takia, että tapan aikaani ennen kuin se koostelähetys aika-ajoista alkaa. Avasin iltalehden nettisivut ja mitä huomasinkaan. Etusivulla komeilee teksti: KIMI PAALULLE!

Kun olin tuon tiukan ja asfaltinkatkuisen uutisen lukenut niin katsoin kelloa ja se näyttää 17:45, eli 15min päästä ois alkanu se koostelähetys aika-ajoista. Viime kisaviikonloppuna kävi sillälailla, että ajattelin tarkistaa mitä tulee Nelosen paskaputkesta. Tällä kertaa käytin köyhän miehen internettiä, eli teksti-tv:tä " 210 Alonso paalulle ja kaikkia vituttaa." Ei tarvitse edes kirjoittaa tähän, että kuinka paljon vitutti.

Emäntä huuti olkkarista, että aika-ajot alkoi. Toivottavasti näyttäsvät tissit tuossa lähetyksessä. Oispahan jotain "jännää" ja "kutkuttavaa".